POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI COOKIE

A. DATE GENERALE
B. TERMENI SI CONDITII
C. CUM CUMPAR
D. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
E. DREPTURILE TALE
F. PERSOANE IMPUTERNICITE
G. POLITICA DE COOKIE

A. DATE GENERALE – Politica de confidentialitate

Politica de protecție a datelor cu caracter personal a persoanelor fizice se bazează pe REGULAMENTUL (UE) 679/2016 http://www.dataprotection.ro/ al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), precum si pe legislatia nationala aplicabila.
CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL cu sediul în Drumul Taberei 99, Sector 6, Bucuresti se angajeaza să respecte drepturile şi libertaţile fundamentale ale persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiei noastre web.
Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:
-pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite de CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL.
-reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
-informarea cu privire la comanda plasata;
-prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.
CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, coreluarii comenzilor, emiterii facturilor proforme/ fiscale, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu produsele/ serviciile institutului .
Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea preluarii comenzii si furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
-angajatii responsabili de site-ul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
-firmei de curierat pentru efectuarea livrarii produselor si a corespondentei,
-departamentului financiar-contabil ce prelucreaza documentele.
In conformitate cu prevederile regulamentului mentionat mai sus, beneficiati de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării datelor, sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL la adresa de email: office@ceramicaditalia.ro sau prin posta clasica la adresa Drumul Taberei 99, Sector 6, Bucuresti .

B. TERMENI SI CONDITII

In continuare va sunt prezentate conditiile in care echipa CERAMICADITALIA.RO permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului ceramicaditalia.ro

1. Descriere
ceramicaditalia.ro este un site de prezentare si informare a serviciilor companiei CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL catre utilizatori. Toate informatiile adaugate, in timp, in cadrul ceramicaditalia.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

2. Definitii
În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
Utilizator – orice persoana interesata de continutul site-ului si de serviciile oferite;
Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa Ceramicaditalia.ro prin internet, cu ajutorul acestui site;
Companii asociate, imputerniciti – persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei ceramicaditalia.ro ;
Continut – a) toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric, b) continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre CERAMICADITALIA.RO prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, c) informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de CERAMICADITALIA.RO intr-o anumita perioada.
Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre CERAMICADITALIA.RO si client, prin care acesta transmite CERAMICADITALIA.RO intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului ceramicaditalia.ro
Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului ceramicaditalia.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.
Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese.
3. Obligatiile Utilizatorului
3.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul ceramicaditalia.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;
c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.
3.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze ceramicaditalia.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa ceramicaditalia.ro si a internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.

4. Continut
4.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite în continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale.
4.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare în Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa ceramicaditalia.ro prin intermediul sau pentru a:
a) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
b) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.

5. Obligatii la inregistrare
Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:
a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare;
b) mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa ceramicaditalia.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa ceramicaditalia.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, sau incomplete.

6. Despagubiri
Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa ceramicaditalia.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continut sau datorita folosirii serviciilor echipei ceramicaditalia.ro , conexiunii la ceramicaditalia.ro , violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

7. Limitarea raspunderii
Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Echipa ceramicaditalia.ro nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. echipa ceramicaditalia.ro nu ofera nici o garantie ca:
a) serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
c) orice eroare de program va fi corectata;
d) serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
e) serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa ceramicaditalia.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa ceramicaditalia.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decât cea stipulata expres în Conditiile de Utilizare.

8. Securitate
8.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa ceramicaditalia.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decat cele cerute de legea romana in vigoare.
8.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa ceramicaditalia.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

9. Conexiunea la alte Retele
9.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa ceramicaditalia.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa ceramicaditalia.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
9.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului in sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau incurajarea de catre echipa ceramicaditalia.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
9.3 Echipa ceramicaditalia.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa ceramicaditalia.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

10. Proprietate intelectuala
10.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale echipei ceramicaditalia.ro sau ale companiilor asociate.
10.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea echipei ceramicaditalia.ro . Aceasta isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
10.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
a) sa exploreze continutul;
b) sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordul echipei ceramicaditalia.ro si cu indicarea sursei;
c) inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului ceramicaditalia.ro ).
10.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa ceramicaditalia.ro si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile in vigoare in Romania. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipei ceramicaditalia.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile in vigoare in Romania. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de echipa ceramicaditalia.ro referitor la serviciile oferite de echipa ceramicaditalia.ro .
10.5 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin în totalitate echipei ceramicaditalia.ro . Intregul continut al site-ului ceramicaditalia.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea echipei ceramicaditalia.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipei ceramicaditalia.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
10..6 Echipa ceramicaditalia.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

11. Generalitati
11.1 Modificari ale conditiilor – echipa ceramicaditalia.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
11.2 Confidentialitate – Echipa ceramicaditalia.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. Echipa ceramicaditalia.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site.
11.3 Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa ceramicaditalia.ro . Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Echipa ceramicaditalia.ro nu ofera nici o asigurare ca intregul continut al acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
11.4 Forta Majora – echipa ceramicaditalia.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa ceramicaditalia.ro nu este responsabila.

12. Incalcari
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: office@ceramicaditalia.ro .
Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la office@ceramicaditalia.ro .

C. CUM CUMPAR

Pentru a cumpara produse din magazinul online trebuie sa urmati urmatorii pasi:
1. Creare cont: va rugam sa va creati un cont accesand butonul «Nu am cont» si sa completati formularul de inscriere cu informatii corecte privind datele solicitate;
2. Odata creat, contul d-voastra poate fi utilizat de fiecare data cand solicitati o noua comanda;
3. Pentru a comanda, selectati categoria de produse dorita din meniul din stanga al magazinului alegeti produsul dorit si accesati butonul «Adauga in cos»;
4. Puteti ajusta cantitatea tastand cantitatea dorita si butonul «Actualizeaza cos»;
5. Inainte de a finaliza comanda, trebuie sa va exprimati explicit acordul cu privire la politica de confidentialitate, termeni si conditii si prelucrarea datelor cu caracter personal;
6. Dupa exprimarea acordurilor solicitate, va rugam sa accesati «Finalizeaza comanda»;
7. Dupa efectuarea comenzii primiti confirmarea efectuarii comenzii si puteti vizualiza factura proforma. In momentul in care comanda d-voastra va fi receptionata veti fi contactat/a de catre operatorul nostru pentru a se confirma comanda, astfel devenind comanda ferma;
Dupa confirmare, produsele comandate insotite de documentele justificative vor fi expediate catre dumnevoastra in cel mai scurt timp.
Modalitate de plata
Pentru a facilita accesul la Magazinul online al CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL aveti posibilitatea de a alege una dintre cele 2 (doua ) modalitati de plata: «plata la livrare» sau «plata prin transfer bancar».
a) Plata la livrare
Daca optati pentru plata la livrare trebuie sa achitati contravaloarea comenzii la momentul primirii marfii. Contravaloarea comenzii cuprinde:
– Contravaloarea produselor comandate;
– Contravaloarea transportului marfii, pana la adresa de livrare, la care se adauga o taxa suplimentara pentru plata ramburs (returnare documente si contravaloarea produselor);
b) Plata prin transfer bancar
Transferul bancar este o metoda de plata prin transferul valorii marfii si a transportului direct in contul bancar al furnizorului marfii. Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti confirmarea platii pe e-mail office@ceramicaditalia.ro

Politica de returnare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumpararea produselor si returnarea acestora este aplicabila doar clientilor persoane fizice si doar produselor livrate prin curier.
Cumparatorul are dreptul sa notifice, in scris, comerciantul ca renunta la cumparare si ca doreste sa returneze produsul, fara penalitati si sa invoce un motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului comandat.
Produsul trebuie sa fie returnat folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaj original, cu documentele de insotire si etichete intacte). Cheltuielile de livrare si returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va efectua in cel mult 30 de zile de la retur.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Coletele ce nu corespund cerintelor mentionate mai sus, pot fi refuzate. Pentru a se evita orice neintelegeri este necesara fotografierea coletului si intocmirea unui proces verbal de constatare impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care se va specifica starea coletului.

D. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal
Va informam ca CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL respecta confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice, referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR).
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.
CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL colecteaza date asociate persoanelor fizice, persoanelor juridice si ale angajatilor acestora: nume, prenume, funcția in cadrul companiei, adresa, adresa poștală a companiei, adresa de e-mail și numărul de telefon (fix și/sau mobil).
In masura in care ati achizitionat produse/ servicii CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL in calitate de persoana fizica va solicitam exprimarea consimtamantului expres cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, adresa poștală, adresa de e-mail si numarul de telefon fix și/sau mobil).

2. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Aceste date vor fi folosite pentru a va trimite informatii privind activitatile, serviciile, produsele noastre, prin intermediul e-mailului, telefonului sau a adresei postale, in scopul de a promova si imbunatati calitatea produselor/ serviciile noastre, datele prelucrate conform regulamentului si consimtamantului dumneavoastra, urmand a fi stocate si procesate pentru o perioada de 10 ani de zile.

3. Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate si backup al datelor, conform standardelor industriei si stocam pe servere securizate.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
Pentru a va exprima consimtamantul va rugam sa bifati casutele indicate la FINALIZARE COMANDA.
In urma consimtamantului dumneavoastra, va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra acestei decizii in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la office@ceramicaditalia.ro .

4. Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
Pentru prestarea serviciilor CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL în beneficiul dvs.. Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) Oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL sau ale partenerilor din magazinul nostru online.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația arhivarii, fiscală și contabilă.
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL cu protecția datelor la adresa de e-mail office@ceramicaditalia.ro sau prin poștă sau curier la adresa Drumul Taberei 99, Sector 6, Bucuresti cu mentiunea: în atenția responsabilului CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL cu protecția datelor.

E. DREPTURILE TALE

Vă informăm ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si societatea noastra, dupa cum reiese si Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (Text cu relevanță pentru SEE) link : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679 :
• Drept de acces – insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
• Drept la rectificare – insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
• Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
• Dreptul de a retrage consimtamantul – insemnand dreptul de a retrage, in orice moment, consimtamantul pentru prelucrarea Datelor;
• Dreptul la portabilitatea datelor – insemnand dreptul de a primi Datele pe care le-ati furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat si dreptul de a solicita ca Datele sa fie transmite altui operator ales de dumneavoastra;
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea Societatii restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
• Dreptul de a depune plangere – insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
• Dreptul la opozitie- insemnand dreptul dumneavoastra de a va opune prelucrarii datelor in anumite cazuri, inclusiv crearii de profiluri (marketing direct, cercetare stiintifica, istorica sau statistica, interesul legitim al operatorului, interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul).

Identitate
Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL. In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
Onorarii
Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.
Solicitari si durata de răspuns
Prin formularul de contact se pot trimite cererile de exercitare drepturi , precizand numele, ce drepturi solicita/invoca cu detalierea acestora, date de contact (e-mail, telefon) cu specificatia in atentia DPO sau direct pe adresa office@ceramicaditalia.ro .
Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile terțelor părți.
Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.
Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL cu protecția datelor la adresa de e-mail office@ceramicaditalia.ro sau prin poștă sau curier la adresa Drumul Taberei 99, Sector 6, Bucuresti cu mentiunea: în atenția Responsabilului CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL cu protecția datelor.

F. PERSOANE IMPUTERNICITE

In vederea prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru a va trimite comunicari comerciale, CERAMICA & MOSAICI D ITALIA SRL S.A. apeleaza la terti furnizori de servicii in vederea livrarii produselor sau returul acestora .
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii IT;
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.
În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție, cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.
Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

G. POLITICA DE COOKIE

Un cookie este o arhivă alfa-numerică mică, stocată pe hard disk sau în browser-ul unui computer, tabletă, smartphone sau dispozitiv similar când se navighează pe internet. Cookie-urile ne permit să oferim informații relevante despre produsele și serviciile noastre și să vă oferim o experiență mai bună atunci când navigați pe site-ul nostru.
Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt de tip analitic, care numără utilizatorii, ne ajută să înțelegem cum se navighează pe site-ul nostru și ajută la îmbunătățirea modului în care funcționează site-ul, de exemplu, făcând rezultatele să fie mai exacte în cazul căutărilor.
Niciunul dintre cookie-urile noastre nu stochează informații personale cum ar fi numele sau adresa dvs.
Vă rugăm să rețineți că restricționarea cookie-urilor poate avea un impact asupra unor funcționalități ale site-urilor web.

1. Ce fel de Cookie-uri folosim?
1.1 În funcție de tipul de organizație care le administrează:
• Cookie-urile proprietare: instalate de site-ul nostru propriu.
• Cookie-urile de la terțe părți: instalate de site-uri web care nu fac parte din site-ul vizitat.
De exemplu, în cazul în care includem conținut de pe YouTube sau Flickr pe propriul site web sau pe butoanele pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a partaja conținut în rețelele sociale, un utilizator care accesează un astfel de conținut de pe site-ul propriu poate avea cookie-uri adăugate de la aceste terțe părți.
1.2 În funcție de perioada de timp in care aceștia rămân activi în sistemul utilizatorului:
• Cookie-uri pentru sesiuni: colectatează și stochează date numai în timp ce utilizatorul vizitează site-ul web.
• Cookie-urile persistente: rămân stocate pe un computer și pot fi accesate și gestionate de organizația responsabilă de modulul cookie pentru o anumită perioadă de timp sau până când utilizatorul îl șterge.
În funcție de scopul pentru care datele sunt colectate prin cookie-uri:
• Cookie-uri tehnice: permit utilizatorului să utilizeze diferite opțiuni pe care le facilitează: de exemplu, controlul traficului și comunicării datelor, identificarea unei sesiuni, accesarea zonelor restricționate, efectuarea unei achiziții, solicitarea unui abonament sau participarea la un eveniment etc.
• Cookie-uri analitice: permit managerilor de site-uri web să urmărească și să analizeze comportamentul utilizatorilor pe un site web astfel încât aceștia să poată îmbunătăți informația prin analiza datelor privind utilizarea site-ului de către utilizatorii serviciilor sale.